Belső Önfeltárás

„A világ nem úgy gyógyul meg, hogy  megpróbálod megváltoztatni azt, ami kívül van, hanem úgy, hogy megváltoztatod azt, ami belül van.”
A Szív Útja, 3. lecke

Eddigi utam során sokféle módszerrel megismerkedtem, kipróbáltam őket önmagamon. Ezeknek a módszereknek az egyvelegét hívom én Belső feltárásnak, melynek lényege és célja, hogy az elmét visszafordítsuk önmaga felé, hogy a segítségével felfedezzük, milyen gyökér okok (érzések, gondolatok, hitrendszerek, emlékek) állnak egy adott dolog, téma hátterében, majd ennek felismerése után új lehetőséget, új minőséget válasszunk. A mélyebb célja mindennek az egót fenntartó minták, hiedelmek felismerése és meghaladása.

 

A folyamat elején segítelek, hogy megérkezz egy mélyebb Jelenlétbe, ahol az elme a megfelelő kérdések segítségével elvezet a mélyebb válaszokhoz. Valójában inkább azt mondanám, a Lélek vezet téged ebben a folyamatban, és én kísérlek téged ezen az úton egy biztonságos, támogató teret biztosítva számodra.
A saját megéléseim alapján ez egy csodálatos folyamat, ami minden alkalommal közelebb visz a Lélek igazságához.

 

Amit számomra adnak ezek a belső utazások, az annak az egyre mélyebb tudása, hogy minden, amit tapasztalok, az a saját választásom hatása. Soha semminek nem lehetek az áldozata, mert mindent én hoztam létre saját választásaim által. És ha így kezdek a világra tekinteni, akkor elindul egy folyamat, mely során fokozatosan megszűnik minden ítélkezés és hibáztatás, és helyébe a teljes felelősségvállalás lép, mely magába foglalja a létezés egészét.

 

A kapcsolódásra lehetőség van online, vagy személyesen Mohácson.

 

A hozzájárulás alkalmanként 5.000 Ft és 12.000 Ft közötti összeg, amennyit jó szívvel fel tudsz ajánlani.

 

Külső körülményeid csupán megmutatják belső világodat, így, ha változást szeretnél külső világodban, változtass belül!

Ha úgy érzed, megszólított Téged ez a lehetőség, várlak szeretettel!

Puskás Ági

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ági