A programozott kristályok alapprogramjukon túl folyamatosan sugározzák számodra azokat a Téged segítő energiákat, megerősítéseket, frekvenciákat, amiket programként kaptak, ezzel nyújtva számodra egy állandó támogatást abban, amire vágysz, legyen szó akár a csakráid harmonizálásásról, az anyagi helyzeted javulásáról, a párkapcsolatod jobbá tételéről, az egészséged helyreállításáról, vagy bármi másról.

A kristályok semmilyen külső behatásra nem veszítik el a kapott programjukat csak, ha a kristályok megsemmisülnek. Energetikailag sem megtisztítani, sem feltölteni nem szükséges őket.

A programozott kristályokat célszerű a testhez képes 40-60 cm-en belül elhelyezni. Ilyenkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyreállítani.
Mindig éppen annyit segít a cél elérésében, amennyit be tudsz fogadni, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elviselsz.

Egyedi, személyre szabott termék rendelése

Kérlek add meg a megrendeléshez szükséges adatokat, végül a „Megrendelés elküldése” gomb segítségével véglegesítsd a rendelést!
Amint megérkezett hozzám a rendelés, felveszem Veled a kapcsolatot e-mailben a részletek megbeszélése végett.
A méret meghatározásához itt találsz segítséget: Méret választás

Milyen terméket szeretnél rendelni?

Szállítás