Megrendelés és szállítás

megrendelést követően a megadott e-mail címre küldjük a számlát. A rendelésed összegét banki átutalással tudod kiegyenlíteni. Utánvétes kézbesítést nem áll módunkban biztosítani.

Az összeget kérlek a megrendeléstől – egyedi megrendelés esetén a véglegesítéstől – számított 3 munkanapon belül utald el az alábbi bankszámlára. (FONTOS! Egyedi megrendelés esetén mindig csak az e-mailben való véglegesítést követően indítsd el az utalást.)

Címzett neve: Puskás Ágnes
Bankszámlaszám: 12600016-11552289-85597995
Bank neve: Wise Europe SA
IBAN szám: HU23 1260 0016 1155 2289 8559 7995

Utaláskor a közlemény rovatban tüntesd fel a rendelés számát!

A szállítási idő egyedi merendelés esetén kb. 1 hét, a többi esetében kb. 2-3 munkanap.

Ez a megrendelésre vonatkozó általános teljesítési határidő. Eltérés esetén e-mailben veszem fel Veled a kapcsolatot. Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

A szállítás Foxpost csomagautomatákba történik, illetve házhozszállítás esetén a Magyar Posta Zrt. kézbesít.

Szállítási díjak:

  • Foxpost csomagautomata esetén 1.350 Ft
  • Házhozszállítás a Magyar Posta Zrt. kézbesítésével egy db termék vásárlása esetén 1.100 Ft
  • Házhozszállítás a Magyar Posta Zrt. kézbesítésével több termék vásárlása esetén 1.700 Ft

Mohácson belül lehetőség van ingyenes személyes átvételre is. (Ha ezt választod, akkor a megrendelést követően e-mailben egyeztetünk.)

Megrendeléskor ‘megrendelésre készülő termék esetén a megjegyzés rovatban add meg a csuklód pontos méretét. Ennek meghatározásához a következő oldal 1. pontjában találsz segítséget: Méret választása

Természetesen lehet rendelni egyedi ékszert is. Amennyiben egyedi elképzelésed van, azt az Egyedi, személyre szabott termék rendelése oldalon tudod megrendelni.

Ha
módosítanál valamit egy adott terméken, akkor igényeidet (más méret, ásványok, díszítők…) a Kapcsolat oldalon található űrlapon keresztül jelezd! Ez esetben megjegyzésben mindenképp írd meg az adott termék cikkszámát is. Az egyedi igények árváltozást vonhatnak maguk után, amit az egyedi igények megbeszélése után e-mailben előre jelzek.

Ha Neked szimpatikusabb, akkor Facebook vagy Instagram üzenetben is kommunikálhatunk, illetve ott is leadhatod a rendelésed.

Előfordulhat, hogy egy-egy ásványból, díszítőből hiány van, vagy a rendelt termékek mennyiségéhez nem elég az adott ásvány vagy díszítő. Az ebből fakadó csúszásról vagy egy esetleg más alternatív ásványról vagy díszről mindig tájékoztatlak.

Az oldalon látható ásványok színe és mintázata eltérhet a megrendelt ékszerben levő ásványokétól, mivel minden ásvány egyedi.