Amennyiben nem elérhető a számodra szükséges méretben az ékszer, vagy kisebb változtatásokat szeretnél rajta, írj nekemkapcsolat oldalon, és ha van hozzá elegendő alapanyag, elkészítem Neked. Ehhez írd meg a kívánt termék cikkszámát, és hogy milyen változtatásokat szeretnél.

Kommunikáció karkötő Swarovski gyöngyökkel

5 000 Ft

Termékadatok

Felhasznált ásványok:

kékkvarc

Gyöngyök átmérője:

6 mm

Díszítő elemek:

Swarovski gyöngyök

Cikkszám: es_komm Kategóriák: , , , , Címkék: , , , ,
Cikkszám: es_komm Kategóriák: , , , , Címkék: , , , ,

A programozott kristályok alapprogramjukon túl folyamatosan sugározzák számodra azokat a Téged segítő energiákat, megerősítéseket, frekvenciákat, amiket programként kaptak, ezzel nyújtva számodra egy állandó támogatást abban, amire vágysz, legyen szó akár a csakráid harmonizálásásról, az anyagi helyzeted javulásáról, a párkapcsolatod jobbá tételéről, az egészséged helyreállításáról, vagy bármi másról.

A kristályok semmilyen külső behatásra nem veszítik el a kapott programjukat csak, ha a kristályok megsemmisülnek. Energetikailag sem megtisztítani, sem feltölteni nem szükséges őket.

A programozott kristályokat célszerű a testhez képes 40-60 cm-en belül elhelyezni. Ilyenkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyreállítani.
Mindig éppen annyit segít a cél elérésében, amennyit be tudsz fogadni, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elviselsz.

Termékleírás

A programozott kommunikáció karkötő olyan egyedi és különleges ékszer, amely segít viselőjének a szeretetteljes, tiszta, őszinte kommunikációban. Az ékszert Swarovski gyöngyök díszítik.

A kommunikáció a torokcsakra témája, így az ékszert kékkvarcból készítettem, ami az adott csakra köve, így egyben a csakra harmonizálását is segíti.

Vélemények

„Kommunikáció karkötő Swarovski gyöngyökkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük