Ezt az ékszert megrendelésre készítem el, ezért a megvásárolt ékszer eltérhet a képen látottól.

Amennyiben minden szükséges alapanyag a rendelkezésemre áll, úgy néhány napon belül elkészítem, és postázom az ékszert. Ha az alapanyagot rendelnem kell hozzá, akkor a szállítási idő az alapanyag beszerzésének idejétől függ.

Pénzenergia programozott karkötő

5 300 Ft5 500 Ft

Termékadatok

Felhasznált ásványok:

achát, ametiszt, hegyikristály, jáspis, karneol, kékkvarc, obszidián, rózsakvarc, tigrisszem

Gyöngyök átmérője:

8 mm

A programozott kristályok alapprogramjukon túl folyamatosan sugározzák számodra azokat a Téged segítő energiákat, megerősítéseket, frekvenciákat, amiket programként kaptak, ezzel nyújtva számodra egy állandó támogatást abban, amire vágysz, legyen szó akár a csakráid harmonizálásásról, az anyagi helyzeted javulásáról, a párkapcsolatod jobbá tételéről, az egészséged helyreállításáról, vagy bármi másról.

A kristályok semmilyen külső behatásra nem veszítik el a kapott programjukat csak, ha a kristályok megsemmisülnek. Energetikailag sem megtisztítani, sem feltölteni nem szükséges őket.

A programozott kristályokat célszerű a testhez képes 40-60 cm-en belül elhelyezni. Ilyenkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyreállítani.
Mindig éppen annyit segít a cél elérésében, amennyit be tudsz fogadni, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elviselsz.

Termékleírás

Az ékszer abban segít, hogy oldódjanak a rossz érzéseid, a negatív beidegződéseid, és hogy megváltozzon az anyagi javakhoz való hozzáállásod.

Segít Neked abban, hogy felszabadulj a félelmeid alól, és hogy elfogadd, hogy a pénz energia, ami végtelen mennyiségben áll a rendelkezésedre.

Amikor a pénz csak egy eszköz lesz a kezedben, akkor bekövetkezik az igazi áramlás, az anyagi javak igazi bevonzása.

A kristályok segítségével minden pénzzel kapcsolatos negatív energia, minden anyagi javakhoz kapcsolódó hiedelem, megszokás, tapasztalat, otthonról hozott beidegződés harmonizálható, átalakítható.

A kristályok az alábbi programokkal rendelkeznek:

Füstkvarcobszidián

Töröl a gondolataidból minden olyan gondolati mintát, amely megakadályozza a pénzzel kapcsolatban a jó érzések kialakulását, ami nehezíti, vagy megakadályozza a könnyű, örömteli pénzkeresést, és a harmonikus érzések kialakulását a pénzzel kapcsolatban.

Hegyikristály

Megtisztítja az érzelemvilágodat a pénzzel kapcsolatos rossz érzésektől, amelyek megakadályozzák a jó érzések kialakulását az anyagiakkal kapcsolatban, valamint nehezítik vagy megakadályozzák, hogy jól érezd magad a pénzzel kapcsolatban, és megakadályozzák a könnyű, örömteli pénzkeresést.

Citrin / Tigrisszem

Segít, hogy megtisztulj azoktól a szavaktól, tettektől, szokásoktól, amelyek nehezítik, vagy megakadályozzák a harmonikus érzések kialakulását a pénzzel kapcsolatban, és a könnyű, örömteli pénzkeresést.

Ametiszt

Olyan gondolatokkal tölt meg, melyek lehetővé teszik számodra a könnyű, örömteli pénzkezelést, hogy jól érezd magad a pénzzel kapcsolatban, hogy mindig mindent könnyedén ki tudj fizetni, amire szükséged van, ami a vágyaidat és igényeidet is kielégíti.

Rózsakvarc

Olyan érzéseket segít kialakítani, amelyek lehetővé teszik számodra a könnyű, örömteli pénzkezelést. Feltölt, hogy jól érezd magad a pénzzel kapcsolatban, hogy mindig mindent könnyedén ki tudj fizetni, amire szükséged van, ami vágyaidat és igényeidet is kielégíti.

Karneol

Feltölti fizikai szintedet olyan tettekkel, szokásokkal, szavakkal, amelyek lehetővé teszik számodra a könnyű, örömteli pénzkezelést, hogy jól érezd magad a pénzzel kapcsolatban, hogy mindig mindent könnyedén ki tudj fizetni, amire szükséged van, ami vágyaidat és igényeidet is kielégíti.

Kalcedon

A hozzád befolyó pénzt megtisztítja minden olyan gondolattól, érzelemtől, rátapadt szótól, melyek előnytelenek számodra, amelyek gátolják, vagy nehezítik a szeretet, az öröm, a béke, a megelégedettség beáramlását és jelenlétét az életedben.

Vörös jáspis

A hozzád befolyó pénzt megtölti szeretettel, örömmel, békével, megelégedettséggel. Segít, hogy minden tőled kiáramló pénzzel szeretet, öröm, béke és megelégedettség energiája áramoljon ki Tőled arra, ahol a pénz áthalad.

Vélemények

„Pénzenergia programozott karkötő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük