Vásárlási feltételek:
A www.programozottasvanyok.hu honlap internetes áruházának üzemeltetője:
Cseperka Ágnes egyéni vállalkozó
Székhely: 7700 Mohács, Jókai u. 1.
Adószám: 43467387-1-22
MBH Bankszámlaszám: 50400151-16164729

Elérhetőség: www.programozottasvanyok.hu, +3670/414-5767
Kérjük, hogy megrendelésekor figyeljen adatai pontos megadására!

Az oldalon megrendelt árut jelenleg az alábbi módon juttatjuk el Önhöz:
A kiválasztott áru ellenértékét az általunk megadott MBH Bankban vezetett számlára kérjük befizetni. Az összegnek a cég bankszámláján való megjelenésétől számított 3 munkanapon belül a terméket a posta Önhöz kiszállítja. A szállítás ideje függ a külső körülményektől, úgymint időjárás, sztrájk, ünnepnapok. Emiatt a szállítás időpontja változhat a leírtaktól.

Megrendelés:
Az oldalon való vásárláshoz regisztráció nem szükséges, csak az adatok pontos megadása. A megrendelt termék a kosár részben mindig látható és onnan törölhető is. A kosárba korlátlan számú termék helyezhető.
A megrendelt termékekről minden egyes alkalommal e-mailben visszaigazolást küldünk. Amennyiben bármi probléma adódik a megrendelt áruval kapcsolatban, (nincs ilyen termék, ideiglenes készlethiány stb.) kollégáink megkeresik Önt, és telefonon tájékoztatják.

Ha egyszerűbb, személyesen is átvehető a megrendelt termék Mohácson, telefonon egyeztetett helyen és időben. (Tel.: +3670/414-5767)

A vásárlástól való elállás:
A vevő jogosult elállni a megrendeléstől, a megrendelést követően, a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Ezt a szándékát köteles a központi email címen bejelenteni a szolgáltató cég számára.
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, amely eredeti, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a Web-áruház üzemeltetőjéhez. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek magának kell viselnie. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből, a termék nem rendeltetésszerű használatból adódó költségek a Vevőt terhelik.

Módosítás:
Cseperka Ágnes egyéni vállalkozó Webáruháza előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.